Başka Bir Şey

12:37

Herkese Selam,

Yaklaşık iki üç aydır yeni bir dinlenme yöntemi edindim. Bedenen dinlendirici olsa da beynin çalışmasını devam ettiren bir yöntem aslında ki sanırım bu yüzden çok sevdim. Her gece yatmadan önce veya canım bir şey yapmak istemediği zamanlar Youtube'dan video izliyorum. Bazen anasayfamda çıkan bir videoyu, bazen de abone olduğum kanallarda yayınlanan yeni videoları izliyorum. Kimi zaman makyaj videosu kimi zamanda herhangi bir belgesel izlerken buluyorum kendimi. Bazen de yeni keşfettiğim kanalların tüm videolarını izlemeden uyumamak gibi bir psikopatlık yapıyorum :)

Yeni kanallar keşfetmeyi de oldukça seviyorum ve bu gün de size yeni keşfettiğim bir kanaldan bahsetmek istiyorum.



Şu an sadece 5 video var kanalda. Çok farklı bir konsept ile ilerliyorlar. Biraz önce son videolarını izledim ve bir sonraki videoyu sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir yazılım şirketi diyeceğim ama tam olarak öyle değiller. Yani yaptıkları işi yazılım diye kategorize etmek bence haksızlık olur. Şöyle düşünebilirsiniz ama; bir konuda yaşadığınız herhangi bir zorluğu kolaylaştırmaya çalışıyorlar. Yani amaçları şu aslında; yatağımı toplamak zorundayım ama neden toplamam gerekiyor? Çünkü gece yatarken hazır yatağa girmek istiyorum. İşte bu hazır yatak fikrini alıp geliştiriyorlar ve insanlık için kolaylık sağlamayı hedefliyorlar. Bu arada yatak fikrini ben attım ortaya ki olsa benim için büyük bir kolaylık olur :)

Umarım anlatabilmişimdir. Yazılım dediğime bakmayın çünkü Kadir Bey'in aralarda yaptığı bir parça düşündürücü bir parça da motivasyon artırıcı konuşmaları inanılmaz etkili oluyor. Yani yazılımla ilgilenmiyorum ki neden izleyeyim gibi bir düşünceniz olmasın.
Google'dan detaylıca araştırmama rağmen kendileri hakkında çok fazla bilgi edinemedim. Edelkrone şirketiyle bağlantılı olduklarını ya da Türkiye ayağı olabildiklerini düşünüyorum.

Youtube ve Facebook hesaplarına ulaşabildim. Şimdiden iyi seyirler dilerim :)

Bu arada siz neler izliyorsunuz Youtube'da? Kimleri severek takip ediyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgiyle kalın..

Benzer Yazılar

6 Yorum

  1. harika bi youtube kanalı. edelkrone bir türk şirketi, videoyu çekenler de çalışanları herhalde.

    ayrıca barış özcan'ı da tavsiye ederim o da güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bilgi için de yorum için de.. Evet videoyu çekenler çalışanları. Barış Özcan'ı da takip ediyorum ve onunla ilgili de detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum..
      İyi Pazarlar :)

      Sil
  2. Selam, yazıların gerçekten çok güzel ve içten bir şekilde yazıldığı belli, hep böyle kalır umarım :)
    Bu arada bir blog tavsiyeside benden, Serdar Kuzuloğlu (https://www.mserdark.com) biraz daha teknoloji ile ilgili yazıları oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam,
      Çok teşekkür ederim 😊 Serdar Bey, çok yakından ve severek takip ettiğim bir isim. Hatta kendisinin ortak olduğu bir uygulama da var. TINQ tavsiye ederim 😊

      Sil
    2. Bu yazından tahmin etmeliydim :)
      http://apieceofpassioninlife.blogspot.com.tr/2016/02/ne-buldum-ocak.html

      Sil
    3. :):) Beğenmenize çok sevindim :)

      Sil